محل تبلیغات شما

محل تبلیغات شما

ناتوانی اداره مبارزه با حوادث طبیعی بامیان در کمک رسانی به نیازمندان ناتوانی اداره مبارزه با حوادث طبیعی بامیان در کمک رسانی به نیازمندان

ناتوانی اداره مبارزه با حوادث طبیعی بامیان در کمک رسانی به نیازمندان

مسئولان در اداره مبارزه با حوادث طبیعی بامیان تایید کردند که نزدیک به سیزده هزار خانواده فقیر در این ولایت، به کمک های غذایی فوری نیاز دارند.

آنان می گویند که در هر هفته نزدیک به صد درخواست کمک غذایی فوری، از سوی خانواده های فقیر در مناطق مختلف بامیان به این اداره فرستاده می شود اما بدلیل نبود مواد غذایی ، توان کمک به  این نیازمندان را ندارند.

رضا رفعت رئیس اداره مبارزه با حوادث طبیعی در بامیان به مجله اورال  گفت که این اداره تا کنون با همکاری موسسات کمک کننده، برای  1100 خانواده فقیر در این ولایت، مواد غذایی شامل برنج، روغن، لوبیا و برای شماری دیگر از خانواده ها، لباس گرم زمستانی توزیع کرده است.

رفعت اما افزود که در حال حاضر هیچگونه مواد غذایی برای کمک به نیازمندان در این اداره وجود ندارد.

او تاکید کرد؛ براساس ارزیابی های اداره مبارزه با حوادث طبیعی که در اوایل زمستان سال روان صورت گرفته بود، نزدیک به سیزده هزار خانواده فقیر در این ولایت شناسایی شدند اما این اداره تا کنون نتوانسته است به این خانواده های نیازمند کمک کند.

بامیان در مرکز کشور از ولایت هایی است که اکثر باشندگان آن فقیر هستند.

یگانه منبع درآمد باشندگان این ولایت زراعت و مالداری است که بدلیل سرد بودن هوا و طبیعت خشن، سود زیادی نصیب باشندگان این سرزمین نمی کند.

نبود فرصت های شغلی و فقر اقتصادی در بامیان باعث شده است که سالانه هزارها خانواده از مناطق مختلف این ولایت، مجبور به کوچ دسته جمعی به سوی شهرهای بزرگ شوند.

با آنکه بامیان معادن مختلف از جمله بزرگترین معدن آهن در منطقه را در خود جا داده است، دولت تا کنون در زمینه استخراج این معادن و اشتغال زایی برای باشندگان این ولایت، اقدامی نکرده است.

با این حال محراب از شهروندان بامیان، از نبود فرصت های شغلی در این ولایت شکایت کرده و گفته است که دولت تا کنون برای کمک به نیازمندان در این ولایت، کاری نکرده است.

محراب می گوید، دولت همواره به بامیان بی توجهی کرده و هم اکنون تنها  در مرکز این ولایت،  نزدیک به 300 خانواده، بدلیل فقر اقتصادی و نداشتن سرپناه، با وضعیت اسفباری در مغاره های باقی مانده از دوره بودایی زندگی می کنند که به گفته او؛ اکثر این خانواده های مغاره نشین، حتی نانی برای خوردن ندارند.

او تاکید کرد؛ بیشتر این خانواده ها در زمستان سرد بامیان، بدون مواد سوختی زندگی کرده اند و به کمک های فوری نیازمندند.

بامیان در سیزده سال گذشته، شاهد تطبیق کمترین پروژه های بازسازی و انکشافی بوده است.

باشندگان بامیان، بارها نسبت به عدم توجه دولت به این ولایت، دست به اعتراضات گسترده زده اند. 

بتازگی فعالان مدنی این ولایت نیز هشدار داده اند که در صورت ادامه بی توجهی دولت، دست به "مبارزه منفی"خواهند زد.

 

مطالب بیشتری در این بخش