محل تبلیغات شما

محل تبلیغات شما

گزینش و جابجایی افراد وابسته به گروه طالبان(مولوی‌ها و قاری‌ها) در ادارات دولتی باعث بروز خشم شهروندان گزینش و جابجایی افراد وابسته به گروه طالبان(مولوی‌ها و قاری‌ها) در ادارات دولتی باعث بروز خشم شهروندان

گزینش و جابجایی افراد وابسته به گروه طالبان(مولوی‌ها و قاری‌ها) در ادارات دولتی باعث بروز خشم شهروندان

امروز برای چندمین بار گلوله باری طالبان در تظاهرات زنان کابل گزارش های تصویری در رسانه ها منتشر شد. همچنین اثر لت و کوب طالبان بر بدن یک زن معترض در کابل
یکی از مخاطبان زن افغانستان اینترنشنال که در تجمع اعتراضی گروهی از زنان در روز شنبه ۹ میزان در کابل شرکت کرده بود، در این ویدیو اثر لت و کوب بر بدن خود را نشان می‌دهد و می‌گوید طالبان با برخورد خشن تجمع آنها را برهم زد.

در همینطور در آغاز این فصل بحران بشری جاری در افغانستان، کاردار نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل متحد، نصیر احمد فایق اظهار داشت که وضعیت زنان افغانستانی در نتیجه سلب آزادی های اساسی آنها توسط طالبان بدتر می شود. فایق در جریان نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد افغانستان در روز سه شنبه بار دیگر تاکید کرد که زنان و دختران افغانستانی از زمان به دست گرفتن کنترل طالبان در این کشور به طور سیستماتیک در همه حوزه های اقتصادی، اجتماعی و همچنین سیاسی به حاشیه رانده شده اند.

فایق همچنین بر ضرورت احیای حقوق اساسی زنان و دختران تاکید کرد و خواستار بازگشایی فوری مکاتب دخترانه در کشوری شد که در اثر جنگ ویران شده است.

اعتراض دختران افغانستانی پس از تعطیلی ناگهانی مکاتب توسط طالبان علاوه بر این، این اظهارات زمانی بیان شد که دختران افغانستانی در ولایت پکتیا در 10 سپتامبر پس از تعطیلی ناگهانی مکاتب توسط طالبان در جاده ها تظاهرات کردند. تصمیم طالبان برای بستن مکاتب دخترانه در پکتیا با انتقاد از سراسر جهان مواجه شده است. قابل توجه است که طالبان به تعهد خود مبنی بر دسترسی زنان به شغل و تحصیل عمل نکرده است. در عوض، همچنان حقوق زنان را محدود می کند.

بر اساس گزارش رسانه ها، تصاویر ویدئویی تظاهرات دختران در جاده های ولایت پکتیا به طور گسترده در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد. در این فیلم، دخترانی که در اعتراض به تعطیلی مکاتب خود دست به تظاهرات زدند، شعارهایی سر دادند. به گزارش طلوع نیوز، چند مکتب دخترانه در ولایت پکتیا در پی تصمیم روسای قبایل و مقامات آموزشی محلی، پیش از این بازگشایی شده است. اما بلافاصله پس از آن، مکاتب یک بار دیگر تعطیل شدند.

یک سال پس از به دست گرفتن کنترل طالبان در افغانستان، دانش‌آموزان دختر صنف ششم و بالاتر هنوز اجازه حضور در صنف های درسی را ندارند. در سطح داخلی و بین المللی، تصمیم طالبان برای منع دانش آموزان دختر از رفتن به مکتب انتقاداتی را برانگیخته است.

در همین حال، ارزیابی‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که افغانستان در حال حاضر بیشترین تعداد افرادی را دارد که با ناامنی غذایی اضطراری مواجه هستند، به طوری که بیش از 23 میلیون نفر به کمک نیاز دارند و حدود 95 درصد از مردم مقادیر ناکافی غذا مصرف می‌کنند. آسیب پذیری تقریباً چهار میلیون آوارگان داخلی، از جمله افراد اقلیت ها و بیش از 3.5 میلیون نفری که به دنبال امنیت در کشورهای همسایه هستند، بسیار نگران کننده است.

بر اساس گزارش بازرس ویژه ایالات متحده برای بازسازی افغانستان، بیش از 24.4 میلیون نفر در افغانستان به کمک های بشردوستانه نیاز دارند که در مقایسه با 18.4 میلیون نفر در سال 2021 افزایش یافته است.

مطالب بیشتری در این بخش