محل تبلیغات شما

محل تبلیغات شما

امیر خان متقی با  استقرار طالبان در افغانستان هیچ فرد به دلایل سیاسی کشور را ترک نکرده است امیر خان متقی با  استقرار طالبان در افغانستان هیچ فرد به دلایل سیاسی کشور را ترک نکرده است

امیر خان متقی با استقرار طالبان در افغانستان هیچ فرد به دلایل سیاسی کشور را ترک نکرده است

به گزارش تازه از گاردین، تخمین زده می‌شود که حدود ۳۰۰ هزار افغانستانی از زمان قدرت‌گیری مجدد طالبان، از طریق مسیرهای خطرناک به ترکیه رفته‌اند. با بدتر شدن وضعیت اقتصادی، ترک‌ها نارضایتی خود را از حضور مهاجران سوری و افغانستانی اعلام کرده و آنها را به تصاحب مشاغل و افزایش اجاره‌بها متهم می‌کنند.

انتشار تصاویری در شبکه اجتماعی نشان می‌دهد  که یک قایق حامل 57 پناهجوی ایرانی و افغانستانی از جمله تعدادی کودک، برای  روزهای  متوالی در آب‌های یونان سرگردان مانده است.

برخی رسانه‌ها به نقل از افراد حاضر در این قایق نوشتند که پناهجویان از ترکیه به سوی ایتالیا در حرکت بوده‌اند که قایقشان در آب‌های یونان دچار نقص شده و گارد ساحلی یونان اجازه نزدیک شدن قایقشان به یونان را نداده است.

در هفته گذشته نیز یک قایق حامل 85 پناهجو به دلیل نقض فنی در قسمت موتور در آب‌های مدیترانه سرگردان مانده بود که در نهایت یک کشتی باری سرنشینان آن را نجات داد و به آتن رساند.

چندی قبل داره امور مهاجران سازمان ملل اعلام کرد که به دنبال تحولات اخیر در افغانستان، پاکستان با موج جدید از مهاجرت شهروندان افغانستانی ها به این کشور مواجه است.
«قیصرخان افریدی»، سخنگوی کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان به خبرگزاری آناتولی گفت: پس از قدرت گرفتن طالبان در افغانستان بیش از 250 هزار نفر از اتباع این کشور وارد پاکستان شدند. 
وی افزود: «بیش از 250 هزار نفر از اتباع افغانستان طی 10 ماه گذشته و به دنبال قدرت گرفتن طالبان به پاکستان سفر کردند.»
افریدی ادامه داد: با دولت پاکستان در حال مذاکره برای ثبت و قانونی کردن حضور مهاجران افغانستانی هستیم که به دنبال قدرت گرفتن طالبان به این کشور مهاجر شدند. 

همینطور در طی یک سال گذشته صدها هزار افغانستانی به بقیه کشورهای جهان مهاجر گزیده است. 

در همین حال امیرخان متقی وزیر خارجه طالبا می گوید که« هیچ افغان به دلایل سیاسی کشور را ترک نکرده است»
ملا امیر خان متقی سرپرست وزارت خارجه حکومت طالبان در دیدار با خانم اوگوچی دانیلز معاون سازمان بین المللی مهاجرت ( آی او ام ) در کابل گفته است که با « استقرار نظام طالبان در افغانستان هیچ فرد افغان به دلایل سیاسی کشور را ترک نکرده است.»
وی در این دیدار گفته است: « جای خوشحالی است که به دلیل مخالفت با حکومت هیچ کسی مجبور به کوچ اجباری نیز نگردیده است٬ زیرا امنیت کامل در کشور تامین است».

مهاجر « پناهجو» کیست؟

کمیساریای عالی سازمان ملل متحد می گوید: کسانیکه بر اساس مناقشات یا آزار و اذیت به ناچار خانه‌های خود را ترک می‌کنند. در حقوق بین‌الملل تعریفی برای این افراد وجود دارد و آنها مورد حمایت هستند و نباید به محلی که زندگی و آزادی‎شان در خطر است بازگردانده شده یا اخراج شوند. ما در کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان، بیش از نیم قرن است که به آنها کمک می کنیم.

مطالب بیشتری در این بخش