محل تبلیغات شما

محل تبلیغات شما

بنیانگذار داعش در افغانستان به طالبان پیوست ـ مجله‌ی اورال بنیانگذار داعش در افغانستان به طالبان پیوست ـ مجله‌ی اورال

بنیانگذار داعش در افغانستان به طالبان پیوست ـ مجله‌ی اورال

عبدالرحیم مسلم دوست، بنیانگذار گروه داعش در افغانستان، با طالبان یکجا شد. او در سال ۲۰۱۴ در مناطق آن سوی طرف خط دیورند گروه تروریستی داعش شاخه خراسان را پایه‌گذاری کرد، اما بعدها آن را وابسته به سازمان استخبارات پاکستان و از این گروه جدا شد.

این عضو سابق داعش که با تشویق بشیر، رئیس اداره استخبارات طالبان در ولایت ننگرهار به گروه طالبان پیوست روز جمعه در یک نشست خبری گفت: بعد از آنکه رئیس داعش در ولایت خراسان را ترک کرده، داعش چندین بار قصد کشتن وی را کرده اما موفق نشده است.

مسلم‌دوست گفت: از آن زمان تاکنون در مناطق کوهستانی آن سوی خط دیورند به سر برده و اکنون نیز با طالبان بیعت کرده است.

هنوز مشخص نیست طالبان چگونه ارتباطی با داعش دارند که بعد از گذشت هر‌ روز‌ گروه‌های زیادی به طالبان یکجا می‌شوند ولی تهدید و انتحار‌ همچنان به قوت خود در‌ کشور‌ باقی‌است.

 

شباهت حکومت طالبان با دولت کمونیستی حفیظ‌الله امین ـ مجله‌ی اورال

مردم افغانستان چهل سال است که در جنگ ناخواسته گیر کرده‌اند. در سال ۱۳۵۷ زمانی که کمونیست‌های تحت حمایت شوروی سابق خواستند به زور توپخانه، ایدئولوژی شان را بالای مردم افغانستان بقبولانند، اصطکاک جدی میان برداشت‌های مردم و حکومت تفنگی کمونیست‌ها به وجود آمد. این اصطکاک سبب میلیون‌ها کشته و زخمی، مهاجرت و تخریب کامل زیرساخت‌ها در افغانستان گردید.

پس از خروج شوروی و به‌دنبال آن سقوط نظام کمونیستی کابل، مجاهدین که تجربه‌ی دولت‌داری، اندیشه‌ی سالم و هم‌پذیری، جهان‌بینی اسلامی را نداشتند و هر سردسته‌ی از مجاهدین قریه‌ی کوهستانی خود را پایتخت افغانستان می‌دیدند، در خواب‌های سنگینی بعد از خستگی طولانی مدت دوران جهاد و مقاومت، خود را شهنشاه کابل دیده و سنگرداران جهاد را کبوتران دور عمارت خود ثناگویان؛ کشور را به پرتگاهی راهنمایی کرد که سرانجام بهانه ی برای حظور بیست ساله ی امریکا و ناتو.
اینک گروه دیگری پس از بیست سال جنگ، تخریب، قتل عام ها، و به مسلخ کشاندن بی دفاع ترین مردمان؛ به امارت ناپایدار کابل رسیده است. گروه تازه به دوران رسیده فعلا غرق در تخیلاتی است که سی سال قبل رژیم کمونیستی در آن تخیل غرق گردید. گروهک جدید ایدئولوژی شان را بسیار خشن تر از قبل تطبیق می نماید. البته شعار رژیم کمونیستی و رژیم امارتی ها یکی بوده و هستند«هرکه با ماست، از ماست؛ هرکه با مانیست، دشمن ماست».
در دوران کوتاه کمونیستی اعمال چون ترور هدفمند اشخاص سرشناس و مخصوصا عالمان دینی و روشنفکران، جوانانی که افکار غیر کمونیستی داشتند، تجاوز به حریم خصوصی مردم و ایجاد دستگاه حذف به نام «خاد» سبب شد تا افراد زیادی به قتل رسیده و لادرک گردند.
اینک امارت اسلامی پا به پای کمونیست ها حرکت دارند و عینن راه های پیموده شده ی آنهارا دنبال می کنند. حتی خشن تر و در مواردی بی مانند تر از کمونیست ها.
طالبان چیزی به نام حریم خصوصی نمی شناسد. کرامت انسانی، حقوق فرد، حقوق زن، قوانین انسان دوستانه، قانون اساسی ندارد و نمی شناسد. طالبان یک رژیم قبیله-ایدئولوژیک است که زبان خمپاره می شناسد. همواره از بدو به قدرت رسیدن خلاف آنچه وعده داده اند، عمل می کنند. آنها به الاغی می مانند که باید برای گذشتن از پل سرش را پوشاند و به عقب حرکت داد.
تطبیق و تحمیل افکار طالبانی بالای مردم افغانستان سبب آوارگی، قتل و کشتار، جنگ های خانمان سوز داخلی و قومی که پس از شوروی تجربه گردید خواهد شد.
طالبان که با اکثریت قاطع قبیله گراه و تمامیت خواه اند قدرت، ثروت، سیاست و خاک را از آن کسانی خاص می پندارند. این پندار که ریشه تاریخی دارد قبلا توسط حکام دیگر افغانستان تحمیل گردیده است. از آن سبب افغانستان در دوران پس از جرگه قندهار نتوانسته متحد باشد بلکه همواره ریشه ی اختلافات و خونریزی های داخلی گردیده است. از طالبان به سبب اینکه همه چیز را در افغانستان برای یکی می خواهد، انتظارنمی رود تا بهتر عمل کرده و گره تاریخی معضل افغانستان را بگشاید. طالبان چونکه خود غرق در ایدئولوژی خطرناک و تبارگرایی اند

اطلاعیه غیرعادی طالبان در مورد سه پارچه تبدیلی از مکتبی به مکتبی
ریاست معارف طالبان برای غزنی طی یک اطلاعیه غیر معمول و غیر عادی از اشخاصی که خواهان سه پارچه تبدیلی از یک مکتب به مکتب دیگری هستند، دستوراتی ذیل را داده است.
۱- سه پارچه تبدیلی میان مکاتب مرکز غزنی فعلا جواز ندارد و صورت نمی گیرد.
۲- دختران دانش آموز بالاتر از صنف هفتم به خاطر مسدود بودن مکاتب دخترانه، سه پارچه شان صورت نمی گیرد.
سه پارچه تبدیلی میان مکاتب ولسوالی ها و دیگر ولایات صورت می گیرد.
نکته آخر بسیار غیر معقول و معمول به نظر می رسد:
۳- دانش آموزانی که خواهان سه پارچه تبدیلی اند باید امضا، تأییدیه و شماره تماس ملا امام مسجد مربوطه را درج عریضه خویش نمایند.

مطالب بیشتری در این بخش