محل تبلیغات شما

محل تبلیغات شما

تظاهرات افغانستانی‌های مقیم اسلو و لندن علیه حضور نمایندگان طالبان در نشست ناروی ـ مجله‌ی اورال تظاهرات افغانستانی‌های مقیم اسلو و لندن علیه حضور نمایندگان طالبان در نشست ناروی ـ مجله‌ی اورال

تظاهرات افغانستانی‌های مقیم اسلو و لندن علیه حضور نمایندگان طالبان در نشست ناروی ـ مجله‌ی اورال

امروز، شنبه ۲ جدی، گروهی از افغانستانی‌های مقیم ناروی، علیه طالبان تظاهرات کردند و شعار «نه به طالبان» سر دادند. این تجمع مقابل ساختمان وزارت خارجه ناروی در اسلو برگزار شد.

وزارت خارجه ناروی از نمایندگان طالبان دعوت کرده تا در نشستی که از ۲۳ تا ۲۵ جنوری ۲۰۲۲ در اسلو درباره افغانستان برگزار می‌شود شرکت کنند.

همچنین شماری از افغانستانی‌ها امروز در لندن در اعتراض به دعوت از وزیرخارجه طالبان در برابر سفارت‌خانه ناروی تجمع کردند. این افراد، که از طرفداران «جنبش مقاومت ملی افغانستان» به رهبری احمد مسعود بودند، می‌گویند پذیرش طالبان در پایتخت‌های اروپایی زمینه‌ساز به رسمیت شناختن آن‌ها از طرف جامعه جهانی‌ست.

همینطور شماری زیادی از مردم و تحلیلگران و شخصیت‌های فرهنگی و اجتماعی در شبکه‌های اجتماعی و صحبت با رسانه‌ها، مخالف شدید خویش را از دعوت و حضور نمایندگان طالبان در ناروی ابراز و این نشست را تقبیح و فاقد نتیجه‌ی مثبت برای مردم افغانستان ارزیابی کرده‌اند.

سرپرست وزارت خارجه طالبان امروز شنبه ۲ دلو، در راس یک هیئت ۱۵ نفره عازم ناروی شد. امیرخان متقی پیش از این سفر گفت «به اسلو می‌رویم و با نمایندگان کشورهای اروپایی، امریکا، عربی و شماری از افغان‌ها گفت‌وگو می‌کنیم.»

سفر طالبان به ناروی به دعوت وزارت خارجه این کشور انجام شده است. امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه طالبان گفته این اولین سفر او به اروپا است.

این نشست از ۲۳ تا ۲۵ جنوری ۲۰۲۲ برگزار خواهد شد و در آن درباره مشکلات افغانستان گفتگو می‌شود.

مقامات طالبان چند روز پیش در دیدار با سفیر ناروی در کابل ابراز امیدواری کردند که این کشور در به‌ رسمیت شناختن طالبان پیش قدم شود. وزارت خارجه ناروی گفته است دعوت از طالبان به اسلو به معنای تمایل این کشور برای به رسمیت شناختن طالبان نیست.

اما، ایریک کریستوفرسن، فرمانده نیروهای مسلح ناروی در آستانه برگزاری نشست اسلو در مورد افغانستان می‌گوید دعوت از طالبان به ناروی به معنای به رسمیت شناختن این گروه نیست، بلکه به این معناست که مردم افغانستان شایسته زندگی بهتر از چیزی هستند که اکنون آن را تجربه می‌کنند.

مطالب بیشتری در این بخش