محل تبلیغات شما

محل تبلیغات شما

افزایش مشکلات اقتصادی و امنیتی در افغانستان افزایش مشکلات اقتصادی و امنیتی در افغانستان

افزایش مشکلات اقتصادی و امنیتی در افغانستان

بیشتر از صد روز از حکومت گروه طالبان در افغانستان می‌گذرد. گروهی که از زمان ورود و تسلط‌اش به کشور تا‌ کنون قادر به تغییرات‌ مثبت در کشور نبوده بلکه با ورود این گروه مشکلات زیادی در سطح مملکت به وجود آورده است که این مشکلات روزبه‌روز در حال افزایش می‌باشد.

بسته شدن مکاتب دخترانه به‌روی دختران، باز نبودن درهای دانشگاه به‌روی محصلین، فرار هزاران تن از کشور، بلند رفتن قیمت کالاهای‌ موجود در بازار، قفل ماندن ذخایر پولی توسط آمریکا، مواجه شدن مردم با فقر و بی‌کاری شدید، فرزند فروشی، مختل شدن روند حکومت‌داری و غیره از جمله مشکلاتی‌اند که با روی کار آمدن طالبان در کشور پدید آمده است.

با گذشت بیشتر از صد روز از حکومت این گروه، و وعده‌های که به مردم افغانستان برای یک‌ آینده بهتر و روشن داده بودند، شهروندان افغانستان از روند حکومت‌داری طالبان راضی نبوده و از ضعف این‌ گروه در رابطه به عدم توانایی در کنترل کشور ابراز نگرانی کرده‌اند.

این گروه تا‌کنون از سوی جامعه بین‌المللی و کشورهای خارجی به رسمیت شناخته نشده است. این در حالی است که آمریکا خطاب به چین و روسیه گفته است، اگر این دو کشور حکومت طالبان را به رسمیت بشناسند، آمریکا حکومت و دولت این‌گروه را به رسمیت نخواهد شناخت. همچنان توماس وست، نماینده ویژه امریکا برای افغانستان در مصاحبه‌ی با صدای آمریکا گفته است که آمریکا به تنهایی در آزادسازی پول‌های افغانستان نقش ندارد. او نیز گفته است کشور آمریکا پول‌های افغانستان را منجمد نگه نداشته است.

طالبان در تلاش هستند تا دولت‌شان از سوی دیگر کشورهای جهان به رسمیت شناخته شود. راه‌های ترانزیتی و تجارتی باز‌ گردند و کشورهای جهان روابط خود را با افغانستان از سر گیرند. این در حالی است که صندوق بین‌المللی پول ابراز داشته است که امسال تا ۳۰ درصد از اقتصاد افغانستان منقبض خواهد شد، آنان افغانستان را در مقایسه با یمن در مورد بحران‌ انسانی پیشتازتر گفته و از اوضاع بدی در چند ماه آینده خبر داده است.

از سوی دیگر کشاورزان در ولایت هلمند می‌گویند؛ برای اینکه مخارج خود و خانواده شان را بدست بیاورند چاره‌ای جز کشت تریاک ندارند. تریاک ماده‌ی که افرادی زیاد در کشور به آن آغشته می‌باشند.

در همین حال زنان افغان می‌گویند، ما نمی‌خواهیم بار دیگر زیر بار ظلم برویم و حقوق‌مان پایمال گردد، ما نیز همانند مردان می‌خواهیم به وظایف‌مان ادامه داده و امرار معاش نماییم.

هم‌چنان، مردم افغانستان گفته‌اند با اینکه از گوشه گوشه‌ی افغانستان بدبختی می‌بارد و ما در وضعیت بد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی به سر می‌بریم اما طالبان تنها به فکر قدرت گیری و تقسیم قدرت بین خودشان هستند و اصلا توجه جدی به بهبود اوضاع کشور نمی‌کنند. آنان از حکومت طالبان خواسته اند تا قبل از به وقوع پیوستن فاجعه بزرگ بشری کاری برای کشور نمایند تا از این‌ فاجعه جلوگیری صورت گیرد.

مطالب بیشتری در این بخش